Nina de la Croix

Nederland

Nina de la Croix is afgestudeerd aan de Amsterdamse Toneelschool en Kleinkunstacademie, heeft vijf jaar lang getoerd met avondvullende solocabaretprogramma’s, is ex-kraamverzorger, is columnist bij LINDA, in 2016 kwam haar eerste boek uit en is sinds kort ook werkzaam als Buitengewoon Ambtenaar van de Burgerlijke Stand.

Als vaste presentatrice van Cabarestafette staat Nina wekelijks in de grote zaal van een schouwburg de avond aan elkaar te praten. Dat doet ze met veel enthousiasme, humor, interactie met de zaal en fijn contact met alle collega’s voor en achter de schermen. Ook bij het Vondelfestival en andere try-out podia heeft ze al vele uren als presentatrice erop zitten. Ook heeft Nina ervaring als moderator doordat ze op de Uitmarkt jaarlijks auteurs interviewt op het boekenpodium.

Ze kan het evenement in goede banen leiden, lucht geven tussen zware onderwerpen door, contact maken met het publiek, en mensen op het podium interviewen. Altijd met haar eigen charme en talent om te improviseren.